Om du har en betalningsanmärkning och är i behov av ett lån så är det helt kört hos de flesta långivare. Det är nästan helt omöjligt att få ett privatlån om man har en betalningsanmärkning, men det brukar inte vara några problem alls att ta ett smslån med betalningsanmärkning. Ja, det är faktiskt sant, det finns faktiskt väldigt många smslångivare som kan bevilja smslån med betalningsanmärkning.

När du tar ett smslån med betalningsanmärkning ställs inte några speciella krav på dig. Du behöver till exempel inte tjäna mer, ha en säkerhet eller ha en borgenär för att du har en betalningsanmärkning. Nej, det ställs nämligen inga högre krav på dig som vill ta ett smslån med betalningsanmärkning än vad det görs på de som inte har några anmärkningar, långivaren tittar enbart på din betalningsförmåga och inget annat. Du straffas alltså inte för att du haft det lite tufft ekonomiskt en gång i tiden om din ekonomi är ordnad idag, vilket jag tycker är vettigt. Varför fokusera på det förflutna när vi lever i nuet?

De enda speciella krav som ställs på dig som vill ta ett smslån med betalningsanmärkning är att du inte får ha för många betalningsanmärkningar och att betalningsanmärkningarna inte får vara för nya. De mest generösa långivare brukar tillåta upp till 6 betalningsanmärkningar och du brukar inte få ha en betalningsanmärkning som är nyare än 6 månader.

Om du har betalningsanmärkningar och behöver lån ska du surfa in på smslån-med-betalningsanmärkning.com som listar en massa smslån med betalningsanmärkning.