Ett sms lån är alltid snabbt. Det betalas ut samma dag om du ansöker på dagen eller nästkommande bankdag om du ansöker på kvällen eller helgen, men du kan faktiskt även få ett sms lån direkt efter att du har gjort din ansökan. Det är otroligt snabbt, det finns inga andra lån som kan betalas ut så snabbt.

Om du vill få ett sms lån direkt måste du vända dig till en smslångivare som har samma bank som du. Det är nämligen så att direktutbetalningar bara kan göras inom en och samma bank eftersom det fungerar precis på samma sätt som när du för pengar mellan dina egna bankkonton eller till en polare som har samma bank. Överföringen sker på sekunden.

Om du vill få ett sms lån direkt och till exempel använder dig av Nordea vänder du dig alltså till en smslångivare som också använder sig av Nordea. Du måste även ansöka under smslångivares kontorstider eftersom utbetalningen görs manuellt när de betalar ut ett sms lån direkt. Nästan alla smslångivare har öppet alla dagar i veckan, från tidig morgon till sen kväll, så det är ändå inga problem att få ett sms lån direkt alla dagar i veckan och under den största delen av dygnet. Du kan alltså få ditt sms lån direkt även på kvällar och helger.

När du ansöker om ett sms lån som du vill få direkt gör du din ansökan som vanligt och får svar på den direkt på skärmen. Om din ansökan beviljas fixar smslångivaren med utbetalningen inom en kvart och sedan sitter pengarna på ditt konto. Så om du vill få ditt sms lån direkt innebär det i praktiken att du får dina pengar inom 15 minuter. Det är riktigt snabbt det.

Om du också vill få ett sms lån direkt ska du besöka smslåndirekt.nu som listar en massa sms lån som kan betalas ut direkt.