Ibland kan det bli svårt att hitta ett mikrolån när man väl behöver det och jag hamnade i en sådan sits för några månader sedan att jag behövde få in lite extra pengar på kontot snabbt för att hantera en helt oväntad utgift jag hade fått i formen av en faktura från ett inkassobolag, helt enkelt en räkning från SL som jag helt missat då jag köpt biljetter via mobilen.

Jag blev först lite förbannad för jag trodde inte jag fått originalfakturan utan bara inkasso men det visade sig väldigt fort att jag lagt den i högen med betalade räkningar istället för obetalade och därför missat den. Den var på drygt 400 kr och jag hade verkligen inte ett öre kvar och då passade jag på att ta ett mikrolån för att hantera detta och det gjorde jag genom att besöka 1mikrolån för att hitta det lånet som fungerade bäst för mig och utan tvekan så hjälpte mikrolånet mig otroligt då jag kunde ta ett räntefritt sådant så jag betalade bara tillbaka det jag lånat efter 1 månad helt utan några avgifter och det tyckte jag var ett helt fantastiskt sätt att enkelt och så smidigt kunna hantera oväntade utgifter att jag valde att skriva det här inlägget för att visa andra hur enkelt det kan vara att klara av oväntade uppgångar i privat ekonomin.