För att kunna driva en hemsida krävs det att du har en fysisk plats som en server/dator som har ett program i gång hela tiden och på den servern så har du hemsidan.

Ett webbhotell är ett företag som har flera servrar som dem driver och där du kan hyra ett begränsat utrymme för att så enkelt som möjligt komma igång med din hemsida. Du kan även använda dig av en vps eller en dedikerad server för att driva en hemsida men detta är bara för väldigt stora hemsidor med tusentals besökare.

På sidan 1webbhotell.se så hittar man all information om webbhotell, vps och dedikerad server där man även får en klar översikt över vilka företag erbjuder vilka tjänster till ett bra pris så att du enklare kan fatta ett informerat beslut om vart du vill sätta upp din hemsida någonstans.

Att ha en egen server hemma är inte att rekommendera då det ibland blir långa uppehåll när internet går ner eller strömavbrott som i Sverige är väldigt vanligt på vintern och då kan inte dina besökare nå din hemsida vilket gör att du kan förlora inkomster eller människor som är intresserade av det du har att säga.

Använd dig därför av ett webbhotell som du hittar genom 1webbhotell.se så löser sig alla problem.