Har länge letat efter en butik på nätet som kan förse mig med smycken och med en ordentlig hemleverans. Det har jag nu hittat i butiken Henrik Örsnes som säljer otroligt vackra smycken som verkligen passar in i både vardagen men även vid större tillfällen som bröllop eller dop.

Jag måste säga att jag var väldigt imponerad över kvaliteten på de smycken som jag beställde därifrån och leveransen var otroligt snabb och allt gick egentligen väldigt effektivt.

Shoppen i sig har en vacker utformning som gör att man enkelt kan hitta bland de produkter som säljs men man kan även beställa dessa utan att det är massa krångliga saker som ska fyllas i eller fixas först. Måste säga att beställningen sköts på ett väldigt strömlinjeformat sätt så att man slipper massa svårigheter och annat.

Jag själv beställde flera smycken från Henrik Örsnes och jag måste verkligen säga att jag är otroligt nöjd över mina beställningar vilket är något jag tyvärr måste erkänna sällan är. Så om du som besöker fair-play.se är intresserad av smycken så tycker jag absolut att du ska besöka Henrik Örsnes för att göra din beställning eller åtminstone kontrollera deras utbud.

Du kommer garanterat inte bli besviken på kvaliteten som smyckena håller.