Behöver du ta ett lån för att köpa en ny diskmaskin eller kanske ett större lån för att fixa upp vardagsrummet? Har du ingen aning om var du ska börja leta för att hitta en prisvärd långivare? Tillsammans med 1lån.se så blir det nu hur enkelt som helst att ta ett lån som passar dig och dina villkor.

 

När du väl har bestämt dig för att ta ett lån så fyller du bara i hur mycket du vill låna och hur lång återbetalningstid du behöver på hemsidans sökfunktion. Efter det är det fritt fram att jämföra olika långivare och deras priser för att hitta det bästa lånet till dig. Väljer du att till exempel låna 15 000 kronor från Moneygo där du betalar tillbaka lånet inom ett år så betalar du inga avgifter utan endast en ränta på 1 247 kronor. I slutändan så betalar du alltså bara tillbaka 16 247 kronor.

 

Har du kanske aldrig tagit ett lån tidigare? Ingen fara, allt du behöver veta om hur du ska ta ett snabbt och smidigt lån får du reda på om du läser vidare. När du har jämfört de olika långivarna på hemsidan och hittat en som passar dig så går du bara in på deras hemsida. Där hittar du enkelt fram till den lånansökan du behöver fylla i vilket vanligtvis bara tar några minuter att göra. Glöm inte bort att läsa igenom långivarens villkor en extra gång så att du inte skickar in en ansökan i onödan.

 

Efter att du har skickat in din ansökan så behöver du oftast konfirmera din identitet vilket vanligtvis görs med ett enkelt telefonsamtal. Sen är det bara att invänta svar på om din ansökan blivit beviljad och har din lånsansökan blivit godkänd så tar det ofta bara några få dagar innan pengarna är på ditt konto. För att läsa mer om hur du kan ta ett smidigt lån idag och de olika långivarna som hemsidan jämför, surfa in på 1lån.se.