Att köpa en ny bil är alltid en ny möjlighet att spara pengar på ett effektivt sätt och inte bara att man slipper reparera bilen lika ofta men att man sparar in på miljön med mer energieffektiva bilar som gör att du inte behöver lägga lika mycket pengar på bensin som tidigare.

Men det är inte alla som har pengarna att köpa en bil kontant då det ofta handlar om en rätt så stor summa även om man köper bilen begagnad så är det inte billigt att köpa en bil och det är här man måste börja tänka över billån som finns antingen med säkerhet eller utan säkerhet.

Att ta ett billån med säkerhet är att långivaren har bilen som säkerhet för lånet och om du inte har möjlighet att betala lånet så tar långivaren bilen för att täcka upp skulden, fördelen med denna typ av lån är att det oftare blir lägre ränta än om du tar ett billån utan säkerhet.

Allt om billån med eller utan säkerhet kan man läsa på sidan 1billån.se som ser till att du ständigt har uppdaterad information både om långivare som erbjuder olika typer av billån men även mer information som kan vara relevant för dig som låntagare så att du alltid kan känna att du tar ett billån som passar in efter dina villkor och levnadsförhållanden.