Ord kan vara svåra att formulera och det gör det svårare att få fram vad du verkligen känner. Om det gäller en högtid, födelsedag eller bara en fin överraskning så kan ett blomsterbud visa vad du känner utan en massa onödiga och krångliga ord.

 

Blommogram och Interflora gör det lätt för dig att skicka blommor. Om du gör din beställning innan 13.00 på vardagar eller innan 11.00 på en lördag så kommer ditt blomsterbud fram samma dag. Till nästan alla buketter är det också väldigt lätt att under din beställning lägga till något extra så som en nalle eller choklad.

 

Nu kan du skicka en bukett med hortensior tillsammans med choklad för 275 kronor eller varför inte stödja Läkare Utan Gränsers arbete och skicka iväg Utan Gränser-buketten för 300 kronor? De har också gott om buketter som hör sommaren till som till exempel Julibuketten och Sommarbukett. När du beställer över nätet så har du också möjligheten att plocka ihop din egen rosbukett.

 

Med Interflora kan du skicka blommor och slippa fundera ut kärleksfulla ord. Gå in på deras hemsida idag för att se hela deras utbud.