Många av oss vill sluta röka men sanningen är att de flesta som vill sluta röka aldrig tar det sista klivet. Kanske håller de sig undan någon vecka eller månad men så fort det vankas alkohol och fest så faller man rakt tillbaka i fällan igen. Vill du vara en av dem som inte hamnar tillbaka i fällan?

 

esmoke.se har som mål att vara den bästa webbshop i Sverige för e-cigaretter. Med fri frakt inom Sverige, en leveranstid på bara en arbetsdag och ett lojalitetsprogram där dina bonuspoäng förvandlas till gratis produkter så är de en bra bit på vägen.

Förutom de vanliga e-cigaretterna, e-liquids och andra tillbehöver så kan du även med eSmokes designa din egen e-cigarett. eSmokes har sedan början av 2013 nu vuxit till att bli en utav de största webbshopperna för e-cigaretter i Sverige.

 

Tillsammans med eSmokes och med hjälp av e-cigaretter så kan du äntligen ta ett definitivt farväl till traditionella cigaretter. Säg farväl till onödiga gifter och att sitta igenom ett tio timmar flyg utan ett bloss. Om du är redo för ditt sista farväl, gå in på esmokes.se idag för att hitta rätt e-cigaretter för dig.